Селта – Барселона, Испания, Примера Дивисион

Селта Виго посреща Барселона в пореден двубой от испанската Примера дивисион. Домакините се намират в незавидна ситуация, тъй като заемат предпоследното 19-то място във временното класиране. Въпреки това, обаче все още има шанс да се измъкнат от там, но за целта трябва да се вдигнат и да добавят нови точки към актива си.

За лош късмет, обаче се намират в поредица от тежки мачове и двубоя с Барселона, е един от тях. Каталунците са 99 % шампиони и едва ли този двубой, е от изключително голямо значение за тях и вниманието им, е насочено повече към предстоящия сблъсък с ПСЖ.

Разликата в класите, обаче е огромна и трябва да се случи нещо някакво чудо, за да измъкнат нещо Селта от този двубой. За тях всяка точка, е от значение и със сигурност ще се опитат да направят дори невъзможното, за да измъкнат поне минимума от каталунската машина за победи.

Букмейкърите обаче в никакъв случай не дават никакъв шанс за тях, а и аз не вярвам, че Селта имат потенциала за подобно нещо. Съвсем по реда на нещата би било гостите да спечелят този двубой, дори с разлика, за това може да рискувате и да заложите победа за хендикап за гостите или, че в мача ще има над 3,5 гола!