Преди Бразилия – Англия (02 юни 2013)

Особено интересен се очаква да бъде двубоя между националните отбори на Бразилия и Англия. Двата тима ще се изправят един срещу друг в Бразилия, а мястото на срещата е известния стадион „Маракана“. Събитието е тази неделя (02 юни 2013) от 22:00 часа българско време. Срещата можете да проследите онлайн, на живо в сайт на Bet365.

Англия заявиха сериозна амбиция за спечелването на Световното първенство през 2014 в Бразилия и този приятелски мач ще е една добра тренировка за националите. Уейн Рууни ще води атаката на „Трите Лъва“, като самия той споделя, че мечтата му е да гребне титла от голям форум, а предстоящия такъв е точния. Уейн Рууни не постигна нищо запомнящо се в редиците на националния отбор, затова тази и следващата година ще са решаващи за кариерата му. Уейн Рууни ще е вероятния нов капитан на отбора, тъй като Джерард напусна. Голмайстора на „червените дяволи“ има над 30 гола с фанелката на националите, но тези голове не донесоха нищо на страната му.

Букмейкърите са доста скептични откъм това, „Трите Лъва“ да спечелят приза, и видно от коефициентите, Англия получава над 25.00 коефициент. Фаворити са разбира се страната домакин и днешен домакин на мача – Бразилия, като тяхната победа е при коефициенти малко над 4,00.

Бразилия – Англия няма как да не предложи зрелище на футболните фенове, като и за този приятелски мач, бразилците твърдо са фаворити с коефициент за тяхната победа близо 1,60.